Bun venit !

Fie ca este vorba de intalniri de afaceri, intalniri cu prietenii sau doar de o iesire in timpul liber, Nelcor Cafe-bar ofera solutia pentru toate gusturile.Paseste intr-o locatie deosebita si savureaza o cafea grozava, sau doar vino sa te relaxezi. Vino la Nelcor Cafe-bar.

Ambianta

Nelcor Cafe-bar este imbinarea perfecta dintre o cafea buna, o bautura de calitate, jocuri, muzica si oameni prietenosi.Va asteptam in fiecare zi, intre orele 10:00 – 02:00.

Bauturi

Gama de băuturi este completă, de la cele tradiţionale, până la cele mai fine, iar locul este ideal pentru a te bucura de o autentică simfonie de arome.

Activitati

Nelcor Cafe-bar este locatia ideala de weekend, unde va puteti vedea cu prietenii si unde puteti lua parte la o diversitate de activitati, incepand de la jocuri de noroc si meciuri de fotbal.

Servim ce-i mai bun

Pasiune, experiență, expertiză și îmbunătățiri continue ne permit să servim clienților și consumatorilor noștri cea mai bună calitate. Focusul nostru a fost dintotdeauna și va rămâne oferirea celor mai bune produse și servicii de pe piață.

Valorizăm oamenii noștri

Angajații noștri sunt cel mai de preț bun; ei sunt baza succesului nostru. Apreciem diversitatea și construim pe inspirația, abilitățile și ideile lor. Vrem să oferim un mediu inspirant și deschis schimbării, și să creștem împreună cu oamenii noștri.

Tindem spre excelență

Căutăm continuu îmbunătățiri și creăm schimbări. Ținta noastră este să fim unici și originali pe piață și să satisfacem nevoile clienților și consumatorilor noștri cu soluții unice. Vrem să fim cu un pas înainte pe piață.

Despre noi

Ne plac oamenii frumosi, sociabili, copiii, animalele si sportul, iar personalul nostru este unul tanar si deloc plictisitor.

Un loc confortabil și cald în care prietenii se reunesc pentru a aduce la viață povesti excelente.

Adresa

STR. TOPORAŞ, Nr. 22, SEGARCEA, Jud. DOLJ

Contacteaza-ne!

Tel: 0767-372 376

Contacteaza-ne!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Nu sunt robot

captcha