Bonusuri atractive pentru pariori.

Pariorii profesionisti stiu ca banii seriosi se fac la pariurile live, iar oferta celor de la Nelcor Sky Bets se imbunatateste in continuu si in aceasta zona. Cotele sunt bune, iar oferta este una variata, din cele mai importante sporturi.

Misiunea noastra!

Misiunea companiei este să ofere entertainment și să crească nivelul adrenalinei pariorilor grație produselor unice pe care le oferă.

Calitatea serviciilor

Pentru pariurile sportive oferim cele mai bune cote şi avem cea mai diversificată ofertă de pe piaţă.

Profesionalism

Eforturile întregii echipe Nelcor Bets se concentrează pe extinderea şi consolidarea business-ului de pariuri sportive la nivel naţional şi internațional

De ce sa joci la agentia de pariuri sportive Nelcor Bets?

Pariorii profesionisti stiu ca banii seriosi se fac la pariurile live, iar oferta celor de la Nelcor Bets se imbunatateste in continuu si in aceasta zona. Cotele sunt bune, iar oferta este una variata, din cele mai importante sporturi.

Cele mai tari campionate sunt prezente in oferta Nelcor  Bets. De asemenea, pariuri din cele mai populare sporturi: fotbal, tenis, baschet, handbal, hockey, toate le poti gasi in oferta celor de la Nelcor  Bets, iar la fiecare eveniment, exista o gama foarte larga de pariuri disponibile. Cu cat mai multe optiuni, cu atat mai multe sanse de a castiga.

Se stie ca pariorii vaneaza bonusuri si oferte speciale. Ei bine, agentia de pariuri sportive Nelcor  Bets a inteles rapid acest lucru si vine in intampinarea pariorilor cu o serie de bonusuri si oferte de nerefuzat.

Despre noi

Foarte multi romani au ales si vor mai alege casa de pariuri Nelcor Bets, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important pare a fi bogatia ofertei, fiindca, sa fim seriosi, daca o casa de pariuri nu prezinta o oferta bogata, sunt sanse reduse ca ea sa atraga utilizatori in masa. Foarte importanta este si aplicatia pe care Nelcor Bets ne-o ofera pentru dispozitivele mobile, atat pentru sistemul de operare Android, cat si pentru iOS, inclusiv tableta. Transmisiunile live, in numar de aproximativ 30 000 pe an, reprezinta si ele un punct major de atractie pentru cei care se decid sa aleaga casa de pariuri Nelcor Bets.
Echipa noastra

Echipa noastra

Echipa Nelcor Bets numără peste 2000 de membri. Angajații companiei au atitudinea unor sportivi care privesc fiecare provocare drept o șansă de a-și demonstra talentul, experiența și dorința de a fi mai buni în fiecare zi.

Adresa noastra

STR. TOPORAŞ, Nr. 22, SEGARCEA, Jud. DOLJ

Contacteaza-ne!

Tel: 0767-372 376

Contacteaza-ne!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Nu sunt robot

captcha